"Mas Cal Sastre" és una masia de la que ja trobem referències escrites al segle XIV, com a cabanya dependent del castell de Solterra, al terme municipal de Sant Hilari Sacalm, al cor de les Guilleries.

Un munt de temps, un munt de pedres, un munt d'il·lusions... i nosaltres, una de les moltes famílies que hi han passat. Ens l'hem fet nostre, l'hem restaurada amb el respecte que es mereix, artesanalment, utilitzant materials ecològics i autòctons de la zona, i recuperant antics mètodes constructius gairebé oblidats.

És una casa austera, com han estat sempre els masos en aquestes contrades, però amb una personalitat molt marcada. Li hem tornat la dignitat d'una gran casa, omplint-la de detalls únics que la fan diferent i acollidora. Com amable i acollidor és el tracte que us donarem quan vingueu a casa nostra ja que aquesta ha sigut sempre la veritable essència dels masos: ser un lloc per viure-hi per uns, i un lloc d'acollida per d'altres, on COMPARTIR sobretaules, vivències, sentiments... en fí, trossets de vida.

Comparteix casa nostre amb nosaltres. Vine amb la gent que estimes!!!!!
"Mas Cal Sastre" es una masía de la que ya encontramos referéncias escritas en el siglo XI, como cabaña dependiente del castillo de Solterra, en el término municipal de Sant Hilari Sacalm, en el corazón de las Guilleries.

Un montón de tiempo, un montón de piedras, un montón de ilusiones...y nosotros una de las muchas famílias que han pasado. Nos la hemos hecha nuestra, la hemos restaurado con el respeto que se merece, artesanalmente, utilizando materiales ecológicos y autóctonos de la zona, recuperando antiguas métodos constructivos casi olvidados.

Es una casa austera, como lo han sido siempre las masías en estas tierras, pero con una marcada personalidad. Le hemos devuelto la dignidad de una gran casa, llenándola de detalles únicos que la hacen diferente y acogedora. Como amable y acogedor es el trato que os daremos cuando vengáis a nuestra casa ya que ésta ha sido siempre la verdadera esencia de las masías: ser un lugar para vivir para unos, y un lugar de acogida para otros, un lugar donde COMPARTIR sobremesas, vivencias, sentimientos.... en fín, trocitos de vida.

Comparte nuestra casa con nosotros. ¡ Ven con la gente que quieres !
"Mas Cal Sastre" is a country house about which we find written references in the 14th century, as a dependent cabin of the Solterra Castle, in the municipality of Sant Hilari Sacalm, in the heart of the zone called “Les Guilleries”.

A load of time, a load of stones, a load of hopes... And we are one of many families that have lived here. We made it ours; we restored it with the respect it deserves, accurately, using ecological and autochthonous materials from the zone, and retrieving almost forgotten ancient building methods.

It’s an austere house, as country houses have always been in this area, but with a very strong personality. We gave it back the dignity of a big house, and we filled it with unique details which make it different and warm. As warm and kind is the treatment we’ll give you when you come to our house. Because this has always been the real country houses essence: to be a place where to live for ones, and a host place for other, where to SHARE after-lunch conversations, experiences, feelings... anyway, pieces of life.

Share our house with us. Come with the ones you love!

+ photos in + photos out